sarajohansson

Alla inlägg under februari 2010

Av Sara - 23 februari 2010 07:07

J averkligen , och igår slutade graderna på -32 ute, hur jävla kul är de att stå och mocka hästskit i -32 graders kyla , tror ni?

uffa, ..

Men under dagen blev de varmare eftersom att solen var framme, men senare emot eftermiddag/kvällen blev de kallt igen ca - 25 grader...

Men jag gick inte ut något mer när jag var klar med hästarna :p haha ..

Imorse när jag skulle gå hem till mamma,  så var de -20 grader och snöö ? vafan, sen när snöar de när de är - 20 grader ute ? fyfan .. jag ber vafan, att denna jävla kyla ska ge sig , nuvill jag ha SOMMAR !!

Idag händer inte mycket, har precis ätit lite frukost , ska snart gå och släppa ut hästarna , sen blir de bollnäs-tandläkaren :'( uffa, de vill ajg inte ..

Sen händer nog inte så mycket , mocka när jag kommer hem .. sen blir de väl upp till hjärtat. .. :)


  

Av Sara - 22 februari 2010 06:57

Helgen har varit jätte lugnt och skön,

fredag var de ju som sagt filmkväll med fanny & alex :)

Lördag hände de inte mycket, satt hemma, tog en cigg med frida, och sedan blev de melodifestivalen, sen sooova ! så sjukt trött.

Söndag , ja vafan hände då, fixade hos hästarna , sen hände väl inte så mycke, gick upp till hjärtat, senare emot kvällen kom fanny och alex och vi kikade på en skräckfilm, kommer inte ihåg vad den  hette nu, men de blev en film då också :p haha , sen gick jag hem släckte och nattade hästarna , sen upp till hjärtat så blev de wallander - mörkret , för oss. sen blev de kväller.. sovdax !

Och nu när jag vaknar idag, så är de - 29 grader ute , vafan  ! helt jävla sjukt , nästan - 30 grader ute vafan ! kan de ge sig snart ? usch ! fyfan !


Näe nu ska jag ut och ge hästarna, mat och vatten så får dom stå inne några timmar nu , så tar jag ut dom när jag kommer hem, vid typ 11..


Hejsvejs ..


  

Av Sara - 20 februari 2010 08:42

Fredag, var lugn och skön, började med att jag åkte ner till bollnäs med frida och fanny , där vi gick lite på stan och sedan vidare och åt på kina, sen träffade jag pappa en sväng och efter de gick jag och beställde tatueringstid.. efter de åkte vi hem en sväng, satt vid datorn åså , sen åkte jag , hellsen och fanny till karlssons och dollar, och köpte chips och dricka , :) och efter de blev de hemfärd, äta lite mat åså , sen hämtade jag och hellsen upp fanny pch alex och vi åkte på gårn, där rockarusellen höll på :) var där till ca 22.00 och då åkte vi hem släckte hos mina hästar, och sedan vidare för film :) Hann med att se två filmer, för vi hade svårt att bestämma oss, så de tog en jävla tid :p men de blev tillslut ; The unborn  och Rec .

Efter de hade vi lite svårt att gå ut och röka , eftersom att man skrämmer upp varandra så fruktansvärt. :( haha !

När klockan tillslut blev typ 02.00 så började vi dra oss ut , för fanny och alex skulle hem å jag och hellsen skulle skjussa en kompis.. :)

Kom väl hem runt 03.00 , somnade runt 04.00 någon gång .. men nu är jag uppe igen :p tänkte att jag skulle ta ut hästar o hundar , och sedan lägga mig igen :p




        

Av Sara - 19 februari 2010 09:04

och de betyder HELG ! underbaart ! fast de blir inte så mycket sova ändå .. för jag har både hästar och hundar mellan typ 7.30 - 9.00 , så jag kommer ändå inte sova ut så mycket :)

Igår hände inteså mycket, gjorde klart hos hästar, sen blev de en promenad med Fanny :) Mysigt att hon är hemma i Vallsta igen ;) hehe.. Sen gick vi hem och kikade lite på hästarna,  och sedan hemtill hennes föräldrar och kikade på hennes miss, hon har ju köpt en misse hon :p hiih .. såå gullig :) Sen bar de av hem till hjärtat , men han vari nte hemma :( så vi fick sitta där själva , men vi kikade lite på olika tatueringar, för jag ska ju nämligen tatuera mig :) hiih.. Sen bar de av hem till mamma, släppte in hästar o.s.v sen gick jag upp till älsklingen , sen åkte vi till  bollnäs , han till replokalen och jag till pappa.. :)

Satt där med Pappa och Annica och snackade mellan 19.30 - 22.00 ungefär .. :)

Idag är jag hemma, ska väl kanske på stan och ta en fika med Fanny och även träffa pappsen en sväng ev... Sen vet jag faktiskt inte vad som händer idag :) Ta de lugnt med hjärtat ikväll, köpa någon chipspåse och någon dricka ? ja de tror jag nog :p hihi..


Näe nu ska jag ta och vila en stund, har en sån fruktansvärd huvudvärk ..


  

Av Sara - 18 februari 2010 06:57

mmh, verkligen trött.

N hade jag bara velat ligga kvar i sängen och soova ! :) ihih, hade varit underbaart de :)

Men men , man får ju inte alltid som man vill :p Så nu ska jag göra mig klar, släppa ut hästarna , äta frukost, sen bär de av till stallet och fodra/släppa ut där och mocka häst skit ..

eftersom att hästarna blev körd igår , så ska inget sånt göras idag.. och när de är klart där bär de av hemåt och fixa klart åt mina ;p haha !

Gud vilka roliga dagar jag har, ahha.. samma sak hela tiden :) men men ..


Nu ska jag sätta fart, kommer väl och sriver lite mer senare ?


  

Av Sara - 17 februari 2010 21:30

Idag har de inte hänt mycket , var i stallet på förmiddagen, sen hem och åt mat, sen ut och mocka åt mina egna :) sen blev de film med systrarna och kusinerna kniven i hjärtat .. sen gick jag upp till hjärtat, satt där och kikade på film . och nu har vi kommit ner till mamma , varit ute och släckt lyset hos hästarna , snart ska vi tillbaks hem till honom :)

 

  

Av Sara - 17 februari 2010 07:52

ja nu är de såhär , att jag vill hälsa på Sara, Micke & Maximilian NUNUNU ! helst igår ..

Men jag ska kika lite med pengar åså, så åker jag väl säkerligen ner till stockholm nu något tag :) de skulle vara mysigt att umgås och träffa dom igen :)


Igår kväll hände inte så mycket, kollade på film med hjärtat, sen blev de sängen , rätt tidigt, tror jag la mig 21.30 någon gång :) Men är iallafall super duper trött idag .. :/
Var nyss ut och släppte ut ponnysar och häst , och de gick väl bra, lite skrik även idag.. men de tar väl någon vecka innan dom accetperar honom, eftersom att den stora har ju ett föl att passa liksom ..

Nu ska jag iaf iväg och jobba några timmar , sen hem å sköta mina och sedan lägga mig i ett varmt bad..

Och vet ni vad, de snööööööar ! när ska de sluta? fan de  är ju snö så att min minsta häst inte kan gå i hagen :( faan , antingen är de kyla (-20) eller så snöar de. för nr de äntligen blir varmare så börjar de snöa ! usch ! vill ha sommar nu !


  

Av Sara - 16 februari 2010 11:19

Ja dåså , nu är jag hemma efter 3 timmar i stallet,  nu ska jag göra klart hos mina hästar här hemma och sedan återvända upp till stallet och släppa in/göra klart inför kvällen o.s.v

Idag händer väl inte så mycket, när jag har varit i stallet igen så ska jag väl hem till mina och fixa klart hos dom/släppa in .. sen blir de väl bara att mysa ner sig i soffan med en filt och knäppa igång en film, är ju som sagt fortfarande inte pigg :(


Ajaa, nu ska jag ut ..


  

Presentation


Hej .
Jag är 21 år gammal och mamma till världens bästa son Albin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards