sarajohansson

Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Sara - 14 februari 2010 16:04

först vill jag bara säga tack anna :)

________________________________________


jag är så grymt besviken, . om man verkligen kämpar för sina barn så får man ur sig så pass mycket så att man kan göra ett jävla piss prov, fan har man  tid kl 10 och inte har  lyckas pissa när klockan blev 12. usch förstår verkligen inte hur man kan tänka på ett sådant jävla vis, och hur man sedan kan springa runt och tycka synd om sig själv och desutom ljuga ! näe usch ! besviken ..

Av Sara - 14 februari 2010 15:21

Så nu är din blogg klar , sara ! Jag vet inte vad du kommer att tycka om den , men det var ganska svårt :p .. Men du får svara mig ärligt om det blev förjävligt , lova det ? :) ..



// Anna Hedblom

Av Sara - 14 februari 2010 01:25

ja tack !

Sitter nu hos mitt  , men han är inte hemma , så som tur var så var maja & sofia snälla och ville sova med mig .. sötisar..

Aja, ikväll har de inte hänt speciellt mycket, fick mat av mamma iallafall,

hasselbackspotatis & kött, gott vare :)

Sen skulle jag och Maja baka, och jag lovar , om jag aldrig misslyckats så gjorde jag de idag, fick slänga alltihop :( usch !Näe gud, men jag fick skratta iallafall :p haha !

Efter de tog vi en promenad upp hit , och har nu suttit och kikat på en film Stick it . Men jag somnade, men som tur var har jag sett dendär filmen några gånger :) Men nu ska jag sova, syster och kusin sitter och kollar på en till film dom :)

Imorn är det alla hjälrtans dag, och den ska jag tillbringa först nere hos mamma , när jag  gör klart hos hästarna o.s.v sen när älsklingen kommer hem så blir de till att mysa med honom :)


Senare emot kvällen vet jag faktiskt inte vad som händer, antagligen rätt lugnt, eftersom att de blir jobb på måndag, och sedan på efter middagen på måndag eller tisdag kommer det en till häst hem till mig :) MYSIGT..

Sen ska jag försöka hinna med en ridtur på måndag också, hade tänkt ta de idag, men de var så fruktansvärt kallt på förmiddagen -27 grader, så jag hade inte alls någon lust och de tror jag faktiskt inte att min häst hade heller om jag ska vara ärlig :)


Näe gud . nu ska jag lämna datorn till maja och sofia , sen ska jag ta en cigg, och sen blire SÄNGEN !


Innan jag säger Gonatt, ska jag bara tala om en sak,

Jag älskar dig älskling, hur mycket som helst, .


förästen min kusin Maja har också bytt ifrån blogg.se så får man läsa om henne på ; http://majasophia.bloggplatsen.se/ :)


Nattinatt 


puss / s    

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej .
Jag är 21 år gammal och mamma till världens bästa son Albin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards