sarajohansson

Alla inlägg under augusti 2010

Av Sara - 11 augusti 2010 18:19

dårlig humör idag ! JAAA !

men på lite bättre humör blev jag när lilla bebis kom hem ,

en misseunge, som jag inte bestämt något namn ännu ;p haha !

  


Super duper söt :) Hoppas att de går bra med nils bara :) han är lite turig just nu , men blir förhoppningsvis bättre ..


  


GoNils :)




Sen får jag ju hem ett varmblodssto i november :)


  


  


  


  


ett vackert sto, men stort :)

ser jag verkligen framåt , och så smångom börja sätta igång henne ,eftersom att hon nu för tillfället är ur kondition och har stått nästan 2 år ..



.

Av Sara - 9 augusti 2010 20:35

även denna dag har varit kämpig, jag förstår inte, jag har blivit så otroligt känslig för allt den senaste tiden, och beskedet igår gjorde ont , de kändes som om någon stack en kniv i hjärtat på mig ...

Hoppas ni får de bra där uppe, vi tänker på er här .

Och Veronica , jag finns här , glöm aldrig de. <3


  

.

Av Sara - 9 augusti 2010 20:35

även denna dag har varit kämpig, jag förstår inte, jag har blivit så otroligt känslig för allt den senaste tiden, och beskedet igår gjorde ont , de kändes som om någon stack en kniv i hjärtat på mig ...

Hoppas ni får de bra där uppe, vi tänker på er här .

Och Veronica , jag finns här , glöm aldrig de. <3


  

:'(

Av Sara - 8 augusti 2010 18:08

Jag förstår inte, världen är så orättvis, så grym. Människor som mördar, våldtar, o.s.v dom får leva, alla äckligt dumma får leva, både djur&människor, sen helt plötsligt så kommer en lastbil och kör över 2 små starckars hästar, som är hur goa å snälla som helst, för någon vecka sedan fick en annan gå bort, som också är hur jävla underbar som helst, men blir sjuk, och några månader före de så kastreras en 2 årig hingst, som är så otroligt cool och social, och aldrig att han skulle göra någon något ont, och då händer de ofattbara igen, för att han kastar sig så att såret spricker upp å de går inte att göra något..

jag förstår inte, varför inte låta de som är snälla leva, både djur & människor och dom som är elaka, dumma, äckliga dö , ist för att de ska bli mindre snälla och mer elaka ! fan nej . jag kan inte förstå varför !

livet är orättvis och känns helt ovärt att leva de egentligen, de kommer iaf bara en massa motgångar :'(


Hoppas ni får de bra där uppe, Piast, min ögonsten tar hand om er där uppe ! <3<3

Av Sara - 8 augusti 2010 11:14

Helgen ja, den har varit helt okej :)

Fredag satt jag här hemma med fanny, alex, hjärtat, och grannarna :) tog något glas vin och bara pratade :)

Lördag; åkte till orbaden och drack lite vin och sen åkte jag lite båt också :) en mysig kväll , :)

så idag vad händer då? ja jag vet faktiskt inte, snart gå ner tiill mamma iaf :)


hörs sen ..

.

Av Sara - 3 augusti 2010 17:16

Jag har så mycket känslor inom mig ,  både dårliga och bra känslor ! men de är så fuktansvärt frustrerande att inte kunna berätta för någon m vad jag känner elle inte känner.. kropen börjar säga ifrån nu..

Känslan av att se sin lillesyter springa emot en, och sedan få en stor kram, ja jag kan helt enkelt inte beskriva känslan. men att sen veta att jag inte kan träffa henne/dom så ofta gör så fruktansvärt ont i hjärtat :/

 

Nog om detta, de var n ett tag sedan jag skrev igen, men jag har faktiskt inte haft någon ork till det. jag får iaf troligen hem en till häst i november :) sen har jag fått hem mitt hjärta Gomatic Berich, sädat runt stallet och de börjar nu bli r'tt fint nere där :) är också i stort sett klar i lägenheten, adressändringen är väl strax klar hoppas jag :)

Idag har de inte hänt så mycket , legat unde förmiddagen och kikade på tv, sen åkte vi till Anna.Lena och efterde till Roren och kikade på en kattunge som vi kanske får hem nästa vecka :) sen har jag och Fille legat och kollat på film, hjärtat är och repar ! så nu ska jag bara invänta mamma, som kommer hem ifån semestern ikväll :)

Presentation


Hej .
Jag är 21 år gammal och mamma till världens bästa son Albin

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards